Sara Svensson, fysioterapeut och medicinsk lymfterapeut från Medi presenterar circaid, ett justerbart kompressionsmaterial som är ett  enkelt och effektivt alternativ till bandagering.

Webbinariet är kostnadsfritt och är ett samarbete mellan SÖF och medi. Webbinariet sker via Zoom.

Webbinariet riktar sig till dig som har ett kroniskt ödem och är medlem i SÖF. Vi välkomnar också vårdpersonal (lymfterapeuter, fysioterapeuter, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och läkare). Ange din profession i anmälan.

Anmäl dig på denna länk senast den 16 september

Notice: Undefined index: sharing_networks_networks_sorting in /www/webvol37/pq/2fej3bgar7038jl/svenskaodemforbundet.se/public_html/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3876