Det står massor av patienter i kö för rehabilitering på grund av cancersjukdom men rehabiliteringsmottagningarna får inte betalt för digitala- eller telefonmöten, enligt gällande vårdvalsavtal. Det är ansvarslöst och cyniska skriver Margareta Haag, ordförande i Svenska Ödemförbundet och Barbro Sjölander, ordförande i Nätverket mot gynekologisk cancer i en artikel i tidningen Altinget, som är en politiskt oberoende nyhetsportal som bevakar politiken i Sverige och EU.

Läs hela arikeln här

Notice: Undefined index: sharing_networks_networks_sorting in /www/webvol37/pq/2fej3bgar7038jl/svenskaodemforbundet.se/public_html/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3876