Uppskjutet

SÖFs Årsmötesseminarium 2020 är tyvärr uppskjutet på grund av Coronavirusets spridning. SÖF beklagar detta men värnar om våra medlemmars trygg- och säkerhet. Det är en olycklig och tråkig utveckling som är helt utanför vår kontroll.

Vi hoppas att SÖF Västra Götaland kan anordna Årsmötesseminariumet tillsammans med SÖF vid ett senare tillfälle då smittspridningen avtagit. Vi återkommer med ett nytt datum i sinom tid.

Återbetalning

SÖF återbetalar inbetalda anmälningsavgifter. Har du bokat och betalt med kort kommer en automatiskt återbetalning att genomföras, har du betalt på annat vis kontaktar du info@svenskaodemforbundet.se  med bankuppgifter (clearing- och kontonummer)

Svenska Ödemförbundets årsmöte anordnas i år i Göteborg.

SÖF och SÖF Västra Götaland bjuder in till en heldag i Sensus lokaler på Drottninggatan 30 i Göteborg. På agendan står, förutom årsmötet, workshops om kompression och hjälpmedel samt intressanta föreläsareom både cancerrehabilitering och lipödem.

Workshop om hjälpmedel

På förmiddagen presenterar SÖF:s samarbetspartners och sponsorer en del av sina produkter i en workshop. Produkterna visas även i utställningen under lunchen och pausen på eftermiddagen. Sedan informerar Lillemor Sivemark om utbudet av kompression, material och bandage på marknaden. Hon ger tips om vad du som använder kompression ska tänka på till vardags och till fest, sommar som vinter.

Årsmöte

Efter lunchen startar årsmötet där vi hoppas att så många som möjligt av er medlemmar deltar. Det är väldigt viktigt för oss i SÖF att få höra era åsikter och tankar kring ödemvården i Sverige och vad ni vill att vi ska fokusera på under 2020. Under eftermiddagsfikat minglar vi i utställningen och med varandra.

Föreläsningar

Sist men inte minst har vi intressanta föreläsningar om det nationella vårdprogrammet för cancerrehabilitering samt lipödemvård i Sverige och Lipödempreojektet.

Plats

Sensus lokaler ligger väldigt centralt. Det tar ungefär 15 minuter att gå från Centralstationen. Det finns många hotell alldeles i närheten. Vi har inte tecknat något avtal med dem men brukar vara lite billigare på helger..

Anmälan till årsmötet

Kostnad för hela dagen är 100 kronor för medlemmar. Om du inte är medlem kostar det 400 kronor. Lunch och eftermiddagsfika ingår i priset och du anmäler eventuella matallergier i samband med anmälan.

Använd länken för anmälan och betalning

Anmälan till seminarierna och årsmötet ska göras senast den 20 mars via denna länk: https://boka.svenskaodemforbundet.se/arsmotemars2020/
Betalning görs i samband med anmälan.

Anmälan via mejl

Har du inte möjlighet att anmäla dig via länken ovan kan du mejla till info@svenskaodemforbundet.se. Betalningen görs via BG 58 96 90-90 23

Årsmöte endast för medlemmar

Är du inte medlem än kan du ansöka om medlemskap via https://www.svenskaodemforbundet.se/bli-medlem/
Vi behöver din ansökan senast den 8 mars om du vill vara med på årsmötet.

Årsmöteshandlingarna

Handlingarna läggs ut på https://svenskaodemforbundet.se/ senast den 14 mars. SÖF trycker inte handlingarna. Var vänlig skriv ut handlingarna om du vill ha dem på papper.

Vi behöver din anmälan senast den 20 mars 2020.
VÄLKOMMEN!

Har du frågor kring anmälan eller kvällen är du välkommen att höra av dig till info@svenskaodemforbundet.se

Sponsorer

Klicka på logotyperna för att komma till respektive sponsors hemsida

Tid och plats

Den 28 mars kl 9.00-16.40 i Sensus Lokaler, Drottninggatan 30, Göteborg

Inbjudan

Klicka på bilden för att ladda ner en egen inbjudan till Årsmötesseminarium 2020 som du kan skriva ut och använda för att bjuda in fler till mötet eller anslå på lämpliga platser, du kan också klicka här: Inbjudan Årsmötesseminarium 2020 för att ladda ner inbjudan.

Program

09.00-10.00 Registrering – kaffe med fralla

10.00-10.15 SÖF och SÖF Västra Götaland, dagens värdar, hälsar deltagarna välkomna till SÖF:s årsmöteskonferens

10.15 – 12.30 Workshops
SÖF:s sponsorer presenterar sina företag och produkter Introduktion om kompression av SÖF:s vice ordf. Lillemor Sivemark

  1. Essity (15 min)
  2. Irradia (10 min)
  3. Medi (15 min)
  4. Apodan (10 min)
  5. Juzo (15 min)
  6. Thuasne (10 min)
  7. RaMa (10 min)

12.30-13.30 Lunch och besök hos utställarna

13.30-13.40 SÖF:s ordförande Margareta Haag öppnar årsmötet

13.40-15.00 ÅRSMÖTE

15.00-15.30 Eftermiddagsfika och besök hos utställare

15.30-16.00 Gunnar Eckerdal, överläkare och ordf. i nationella vårdprogrammet för cancerrehabilitering, presenterar vårdprogrammet och arbetet med uppdatering av detta

16.00-16.15 Lipödemvård i Sverige – en tillbakablick och dagens verklighet

16.15-16.35 Lipödemprojektet Bräcke, Åsa G. Andersson och Christina Ripe

16.35-16.40 Avslutande frågestund och tack för idag!

Reservation för ev ändringar.

 

Klicka på bilden nedan eller på följande länk för att ladda ned programmet till årsmötesseminarium 2020

Share This