Webbinarium om lymfödem vid gynekologisk cancer

Lär dig mer om risker för lymfödem vid gynekologisk cancer – symtom – diagnos

Tid: Onsdag 11 oktober kl 18.30-19.15.

• Vilka konsekvenser kan lymfödem få?
  • Fysiskt och psykosocialt?
  • Finns det någon behandling?
  • Kan jag göra något själv?
  • Vilka komplikationer kan det bli?

Föreläsare: Pia Bergholm, leg sjukgymnast, medicinsk lymfterapeut.

Arrangörer: Nätverket mot gynekologisk cancer i samarbete med Svenska Ödemförbundet.

Ett webbinarium är en föreläsning på nätet. Så här går det till:
Anmälan stängs måndag 9 oktober.
Först pågår en 30 minuters föreläsning under vilken du kan skriva ner dina frågor via webbinariets chatt. Föreläsaren besvarar sedan under 15 minuter så många av frågorna hon hinner med.
Du kan delta från vilken dator som helst som har högtalare även iPads eller liknande. Om du deltar från den typen av enheter behöver du ladda ner en app som heter Adobe Connect Mobile och gå in i mötet via den appen.
Deltar du från en vanlig dator så behöver du bara klicka på den länk vi skickar dig någon dag innan mötet.
Klicka gärna på länken några minuter innan föreläsningen startar. Du lyssnar på lite musik medan du väntar och släpps in precis 18.30
Antalet deltagare är begränsat till 100 st. 50 platser reserveras för medlemmar i Nätverket mot gynekologisk cancer och 50 för medlemmar i Svenska Ödemförbundet. Får vi färre än 100 anmälda kommer vi att släppa platser till andra än medlemmar.
Välkomna!
Alexandra Andersson, styrelseledamot, Projektledare för webbinarierna