Stöd SÖF med en gåva eller ett stödmedlemskap

Ge dina nära och kära ett stödmedlemskap i SÖF i julklapp. Då sprider du kännedom om lymfsystemet hos dina anhöriga och vänner och bidrar dessutom till att stötta Svenska Ödemförbundet.
Ett stödmedlemskap kostar 100 kr per år och ansöks om här. Det finns också en bok om lymfödem som är riktad till barn som kan passa som julklapp eller kanske en lipödemtröja till dig själv eller till någon du känner som har lipödem.
Barnboken kostar 50 kr och tröjan 175 kr inkl frakt. Beställs på info@ svenskaodemforbundet.se.
Ett annat sätt att stötta SÖF är att sätta in ett bidrag på BG 5896- 9023 eller via Swish 1231323864. Skriv Julgåva och ditt namn. Allt stöd vi kan få uppskattas mycket.
Bidragen kommer vi att använda för tryckning och utskick av informationsmaterial
till skolhälsovården samt mödravårds- och vårdcentraler.