Kalender

Svenska Ödemförbundet anordnar varje år flertalet olika evenemang både för våra medlemmar och för andra intressenter.

Nedan ser du våra kommande aktiviteter och är du intresserad av tidigare större evenemang finns det sammanfattande information att läsa under ”tidigare evenemang”.

Aug
25
lör
Medlemsmöte i Göteborg @ SENSUS
Aug 25 kl. 12:00 – 15:00

Boka lördagen den 25 augusti 2018 mellan 12-15!

I vår nybildade lokalförening SÖF Västra Götaland bjuder vi in till en föreläsning och praktiska tips av Pia Bergholm, leg sjukgymnast och medicinsk lymfterapeut från Stockholm.

I programmet berätta Pia Bergholm om lymfsystemet, olika slags ödem, lite om kompression och vad kan man själv göra för att förbättra sitt ödem!

Vi har ett samarbete med SENSUS och kommer att vistas i deras fina lokaler mitt i stan, huset ligger alldeles vid Brunnsparken, Göteborg. Ingång från Drottninggatan 30, våning 3, sal 32.

Kostnad för medlemmar 50 kr och för icke medlemmar blir kostnad 100 kr. Är du medlem i SÖF är du också automatiskt medlem i lokalföreningen.
Vi bjuder på fika och frukt meddela ev allergier.

Maila eller ring till:
v.gotaland@svenskaodemforbundet.se ordförande Sylvia Andersson 072-211 25 11. Anmälan är bindande. Anmäl dig senast den 1/8.

Vi återkommer med information om Bg

Varmt välkomna önskar styrelsen i vår nystartade lokalförening

SÖF Västra Götaland

Sep
9
sön
Världsexpertis inom lymfatiska sjukdomar på besök i Stockholm @ Ersta Konferens
Sep 9 kl. 08:30 – 16:00

Karen Herbst, USA, forskare i lipödem och Dercum samt Margaret Sneddon, ordförande i British Lymphology Society och f d studierektor vid Institutionen för lymfödem, University of Glasgow, är gästföreläsare vid det seminarium som SÖF anordnar i samband med Nordiska patientrådet för lymf- och lipödem möte 8-9 september.

Medlemmar från de nordiska länderna, lymfterapeuter, vårdpersonal, vårdgivare och politiker är välkomna till seminariet.

Program och anmälningsformulär hittar du här: